hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Harmancık Kaymakamı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

    Harmancık Kaymakamı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor
    expand

    Harmancık Kaymakamı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aydın AKALIN/HARMANCIK (Bursa) , (DHA)-BURSA’nın Harmancık ilçesi Kaymakamı Esma Atasever mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.
    Harmancık ilçesine bağlı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Esma Atasever, yapılan çalışmaları da yerinde inceliyor. Beraberindeki daire amirlerine vatandaşların taleplerini not aldıran, Atasever ihtiyaçların bir an önce giderilmesi talimatı veriyor. Son olarak Gökçeler Mahallesi’nde muhtar Metin Demirtaş ve mahalledeki kadınlarla bir araya gelen Atasever, istek ve temennileri dinledi. “Sorunlarınız varsa benimle paylaşabilirsiniz. Yardımcı olmak için elimden geleni devletimiz adına yapmaya hazırım” diyen kadın kaymakam, hizmet için köy köy gezeceklerini,  tespit ettikleri sorunları gidermeye çalışacaklarını ifade etti. Atasever, “Her köye hizmet adına bir dokunuşumuz olacaktır. Başta Kaymakamlık olmak üzere tüm kurumlarımızın kapıları vatandaşlarımıza açıktır. İstediğiniz zaman gelip bizlerle görüşebilirsiniz” dedi.
    Engelli vatandaşları da evlerine giderek ziyaret eden Kaymakam Esma Vatansever, devletin verdiği destekleri ve yardımları anlattı. Atasever daha sonra Delicegüney, Dedebali, Ilıcaksu, Alutca mahallelerine giderek incelemelerde bulundu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow