hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnegöl Kaymakamlığı, İzmir için harekete geçti

    İnegöl Kaymakamlığı, İzmir için harekete geçti
    expand

    İnegöl Kaymakamlığı, İzmir için harekete geçti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA) - İZMİR'de  yaşanan yıkımın ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa’nın İnegöl ilçesinde de Kaymakamlık tarafından destek kampanyası başlatıldı.

    Konuyla alakalı açıklama yapan İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, “Gıda paketi ve battaniye desteklerini Bursa ya göndereceğiz. İhtiyaç sadece gıda ve battaniyedir. Ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hemşerilerimize katkıda bulunmak amacıyla destek vermeleri halinde, vakfımız gereğini yapacaktır. Allah ülkemizi afetlerden korusun. İzmir ilimizde ve çevresinde meydana gelen deprem nedeniyle afetzedelere dağıtılmak üzere ihtiyaç duyulan standart gıda kolisi yada yeni battaniye yardımında bulunmak isteyen kişi ve kuruluşlarımızın İnegöl ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza başvurmaları veya vakfımızın 02247113428 numaralı telefonlarından iletişime geçmeleri işlemlerimizi kolaylaştıracaktır" dedi.

    Görücü, deprem kadar koronavirüsün de önemine dikkat çekerek, maske, mesafe, hijyen konusunda da uyarıda bulundu. Destekler kapsamında Prinç, bulgur, kuru fasülye, mercimek, Ayçiçek yağı, domates salçası, şeker, tuz, un, çay ile battaniye ürünleri destek olarak kabul edilecek.

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow