hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kazada yaralanan eşinin başından ayrılmadı

    Kazada yaralanan eşinin başından ayrılmadı
    expand

    Kazada yaralanan eşinin başından ayrılmadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet BULDU/İZNİK (Bursa), (DHA)- BURSA'da kamyonetin çarptığı elektrikli motosikletin sürücüsü Hacer Durmaz (33), ağır yaralandı. Durmaz'a olay yerinden geçen bir doktor ile çevredekiler müdahale ederken, kazayı duyup gelen kadının eşi, ambulansın geciktiğini öne sürerek, tepki gösterdi.
    Kaza, İznik- Yenişehir yolunun Yenişehirkapı mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi. İznik yönüne giden Hacer Durmaz'ın kullandığı elektrikli motosiklete karşı yönden gelen Veli K. (41) yönetimindeki kamyonet çarptı. Başından yaralanan Durmaz'a yoldan geçen doktor Oğuzhan Cibil müdahalede bulunurken, İznik Belediyesi Meclis üyesi MHP'li Müceher Egemen de başına tampon yaptı, moral vermeye çalıştı.
    Bir süre sonra olay yerine yaralı kadının eşi Kadir Durmaz geldi. Yerde yatan eşinin başında "Ambulans nerede?" diye bağıran Yılmaz, 40 dakika sonra geldiğini öne sürdüğü sağlık ekiplerine tepki gösterdi. 
    İl Sağlık Müdürlüğü ise kazada yaralanan Durmaz'a 20 dakikada olay yerine giden ambulanstaki sağlık ekibi tarafından müdahale edildiğini belirtti.
    Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hacer Durmaz’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow