hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Özkan'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

    Başkan Özkandan Cumhuriyet Bayramı mesajı
    expand

    Başkan Özkan'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),(DHA) - BURSA'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özkan mesajında, cumhuriyetin millet olarak bizi bir arada tutan, toplumsal bütünlüğümüzü ve dayanışmamızı sağlayan, güçlü Türkiye etrafında birleştiren, ortak ve vazgeçilmez değerimiz olduğunu söyledi.

    Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, üstün gayret ve fedakârlıklarla kurulan cumhuriyetimizin, ilelebet payidar kalması hepimizin en büyük hedefidir” diyen Başkan Özkan, cumhuriyetin ilanının, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.

    Başkan Ali Özkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili mesajında şu ifadelere yer verdi: “Aziz Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değer olan cumhuriyetimizin kuruluşunun 97’nci yıldönümünü, büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyetimiz, millet olarak bizi bir arada tutan, toplumsal bütünlüğümüzü ve dayanışmamızı sağlayan, güçlü Türkiye etrafında birleştiren, ortak ve vazgeçilmez değerimizdir. Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması noktasında hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir. Cumhuriyetimiz, Türk milletinin ebedi varlığı ile ilelebet devam edecektir. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bizlere cumhuriyeti ve bu güzel vatanı armağan eden, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyor; milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow