hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karacabey Belediyesi'nden örnek proje

    Karacabey Belediyesinden örnek proje
    expand

    Karacabey Belediyesi'nden örnek proje

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY(Bursa),(DHA)-BURSA’da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, belediye ekiplerince geri dönüşümden elde edilen malzemelerle atölye ekipleri tarafından yapılan kedi evlerini kontrol etti. Karacabeyli hayvan severlerin de yer aldığı ziyarette Başkan Özkan, “Hem sokaklardaki dostlarımız için hem de geri dönüşüm için örnek bir proje” dedi.

    Karacabey Belediyesi, sokak hayvanları için yeni projeler üretmeyi sürdürüyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı atölyede geri dönmüşümden elde edilen malzemeler ile hazırlanan kedi evlerini inceledi. Önceki günkü ziyarette, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yanı sıra Karacabeyli hayvan severler de yer aldı.

    “HAYVAN DOSTU KENT”

    Gerçekleşen ziyarette, kedi evlerinin hayvan severlerden tam not aldığını belirten Başkan Özkan, “Hayvan dostu kent sloganıyla yaptığımız çalışmalara bugün bir yenisini daha ekliyoruz. Bu projede geri dönüşüm ile hem çevre kirliliğine karşı bir adım atmış oluyoruz hem de sokaklardaki dostlarımızı kötü hava koşullarına karşı muhafaza etmiş oluyoruz. Bu bakımdan çok önemli’’ dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow