hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karacabey’de metruk binaların yıkımı sürüyor

    Karacabey’de metruk binaların yıkımı sürüyor
    expand

    Karacabey’de metruk binaların yıkımı sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),(DHA)-BURSA'da Karacabey Belediyesi, ilçedeki metruk binaların yıkımını sürdürüyor. Belediye Başkanı Ali Özkan, "Metruk binaların yıkılması ile hem güvenlik sağlanıyor hem de trafik yoğunluğuna neşter vurmuş oluyoruz" dedi.

    Karacabey Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsal mahallerde tehlike oluşturan metruk binaları yıkmaya devam ediyor. Belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Mecidiye Mahallesinde yapılan son çalışma sonrası yıkılan metruk bina sayısı 97'ye yükseldi. Bu binaların yıkılmasının en fazla, mahalle sakinlerini sevindirdiğini söyleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, "Belediyemiz, ilçe genelindeki tüm metruk binaları yıkacak. Bu konuda başlattığımız kararlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tehlike oluşturan bu yapıların yıkımı ile uyuşturucu kullanımının önüne geçerken ilçedeki güvenliğin sağlanmasına katkı sağlıyoruz. Ayrıca, o bölgelerde yaşanan trafik sıkışıklığını da çözümlüyoruz" dedi.

    Belediye Başkanı Özkan, mahalle muhtarları ve vatandaşların bu konuda yapacakları tüm başvuruların değerlendireceklerini sözlerine ekledi. (DHA)

     

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow