hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karacabey’de parke taşları mahalleri güzelleştiriyor

    Karacabey’de parke taşları mahalleri güzelleştiriyor
    expand

    Karacabey’de parke taşları mahalleri güzelleştiriyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY(Bursa)(DHA)-BURSA'nın Karacabey İlçe Belediye Başkanı Ali Özkan ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceliyor. 

    Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ekinli Mahallesini ziyaret etti. Başkan Özkan burada, Mahalle Muhtarı Mehmet Serik ile mahalle sakinleriyle sohbet edip sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Ekinlik Mahallesi'nde yapılan parke taşlarının meydanları çok daha güzel gösterdiğini söyleyen Belediye Başkanı Özkan, yaptığı konuşmada, “Karacabey’imizde, Marmara Denizi’nin kıyısında, meşhur Kocaçay’ın yanı başındaki bu güzel, şirin yerleşim yerinde, muhtarımızın ve vatandaşlarımızın parke kilit taşı çalışmalarıyla ilgili talepleri vardı. Ve neticesinde bu çalışmaları gerçekleştirdik. Göründüğü üzere çok güzel oldu. Daha önce, imamımızın lojmanıyla ilgili sıkıntılar vardı, el birliği ile o inşaatımız da tamamlanmış durumda. Bu ziyaretimizde de hem muhtarımızın hem de vatandaşların çeşitli taleplerini de dinleme fırsatı buldum. Diğer isteklerinizi de önümüzdeki günlerde yerine getireceğiz” dedi.

    Mahalle Muhtarı Mehmet Serik ise “Düğünlerde, cemiyetlerde ve özel günlerde kullanmayı düşünüyoruz bu meydanı. Belediyemizin sayesinde parke taşı çalışması çok güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. (DHA)

     

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow