hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Keles’te altyapılar yenilendi

    Keles’te altyapılar yenilendi
    expand

    Keles’te altyapılar yenilendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Orhan BOZDEMİR/BURSA, (DHA)-BURSA’nın dağ ilçesi Keles’te altyapılar yenileniyor. İlçenin Kemaliye, Kocayayla, Durak, Kocakavacık, Belenören ve Küçükkovacık mahallelerinde altyapı yatırımı ile kanalizasyon ve içme suyu imalatları gerçekleştirildi.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Keles ilçesine bağlı Kemaliye ve Küçükkovacık mahallelerinde içme suyu şebeke hattı çalışması, ‘evsel bağlantıları ile’ birlikte gerçekleştirildi. Küçükkovacık’ın kanalizasyon altyapısının yenilenmesinin yanı sıra Keles’in Kocayayla, Durak, Kocakavacık ve Belenören mahallelerinde yapılan fosseptik çalışmaları ile açık kanal ve derelere akan atık sular kontrol altına alındı.

    Keles’in mahallelerindeki altyapı sorununu çözüme kavuşturduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelerin altyapı ağlarını merkez ve kırsal mahalle ayırmaksızın yenilediklerini söyledi. Aktaş, “Keles ilçemizin Küçükkovacık ve Kemaliye mahallelerinde Temmuz-Aralık döneminde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile kanalizasyon ve içme suyu hattı imalatlarını tamamladık. Küçükkovacık ve Kemaliye mahallelerimizi içme suyu çalışmaları ile kesintisiz, sağlıklı, verimli içme suyu altyapısına kavuşturduk. Bunun yanında içme suyu yatırımı ile su şebekesinde kayıp ve kaçakların önüne geçerek, su kaynaklarını daha verimli ve kesintisiz biçimde abonelerimize sunmuş olduk” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow