hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BKM Kitap, karantinadaki vatandaşlara kitap hediye etti

    BKM Kitap, karantinadaki vatandaşlara kitap hediye etti
    expand

    BKM Kitap, karantinadaki vatandaşlara kitap hediye etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-YURTDIŞINDAN gelerek Bursa, Manisa ve Bolu’da Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü tarafından öğrenci yurtlarında misafir edilen vatandaşlara BKM Kitap dünya klasiklerinden kitap hediye etti. BKM Kitap kurucusu Kutbettin Bingölbali, “Karantinada olan vatandaşlarımız için onlara yol arkadaşlığı edecek kitaplar ulaştırdık” açıklamasında bulundu.

    Koronavirüsten korunmak için evde kaldığımız bu günlerde en güzel dost kitap. Kaliteli vakit geçirerek, bu zor günleri atlamanın kitaptan okumaktan geçtiğini bilen BKM Kitap, yurt dışından gelen Bursa, Manisa ve Bolu’da Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü tarafından öğrenci yurtlarında misafir edilen vatandaşlara dünya klasiklerinden kitap hediye etti.

    Hijyen koşullarına önem gösterilerek hazırlanan 1000 adet kitabı Kredi Yurtlar Kurumu ve İl Sağlık Müdürlükleri işbirliğinde yurtlardaki vatandaşlara ulaştıran BKM Kitap diğer illerde karantinada olan vatandaşlara da kitap göndermeye devam edecek. Kitaplara not bırakan BKM Kitap kurucusu Kutbettin Bingölbali, “Karantinada olan vatandaşlarımız için onlara yol arkadaşlığı edecek kitaplar ulaştırdık. Bu zor günlerde onların yanında olduğumuzu ve bugünleri birlikte aşacağımızı bilmelerini istedik. Güzel günler geldiğinde evlerindeki kütüphanelerine ekleyecekleri ve yurt kitabım buydu diyerek birliğimizi ve mücadele ruhumuzu hatırlayacağı bir anı olsun istedik. Her türlü desteğe hazırız. Sağlıklı günlerin bir an önce gelmesini diliyoruz” diyerek mesajını iletti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow