hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nilüfer’de sosyal girişimcilik yarışması

    Nilüfer’de sosyal girişimcilik yarışması
    expand

    Nilüfer’de sosyal girişimcilik yarışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA,(DHA)-BURSA’da Nilüfer Belediyesi, Bursa’da sosyal girişimcilik alanında farkındalığı artırmak, potansiyel sosyal girişimcilerin tespit edilmesi ve desteklenmesi amacıyla “Nilüfer Sosyal Girişimcilik Yarışması” düzenliyor. Başvuruları 1 Ekim tarihine kadar devam edecek olan yarışmaya, Bursa’da ikamet eden 18 yaş ve üzeri herkes katılabiliyor.

    Sürdürülebilir kalkınma alanında öncü bir kurum olarak sosyal inovasyon ve girişimcilik alanında çalışmalar yürüten Nilüfer Belediyesi, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Uludağ Üniversitesi, Teknoloji Transfer Ofisi ve Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi iş birliğiyle “Nilüfer Sosyal Girişimcilik Yarışması” düzenliyor. Bursa’da sosyal girişimcilikle ilgili farkındalığı artırmak, Bursa’nın sorunlarına özel yaratıcı çözümler gelişmesine katkı sağlamak, potansiyel sosyal girişimcilerin tespit edilmesi ve desteklenmesi amacıyla düzenlenen yarışmaya, Bursa’da ikamet eden 18 yaş ve üzeri herkes katılabilecek. Yarışmaya, Erken Aşama ve İleri Aşama kategorilerinde sosyal girişimler kabul edilecek. Başvuruların 1 Ekim tarihine kadar süreceği yarışmaya katılmak isteyenler, www.niluferinovasyonmerkezi.com web sitesine üye olup, sitede yer alan online başvuru formunu doldurarak, Nilüfer Sosyal Girişimcilik Yarışması’na başvuru yapabilecek. Jürinin değerlendirmesi sonucu kriterlere en uygun olan 3 Erken Aşama, 3 İleri Aşama sosyal girişimler finale kalacak. Nilüfer Sosyal Girişimcilik Yarışması’nda finale kalan sosyal girişim projelerine, eğitim desteği, mentorluk desteği, paylaşımlı ofis desteği, Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ULUKOZA Programı’ndan faydalanma imkânı verilecek.

    Nilüfer Sosyal Girişimcilik Yarışması’na detaylı bilgi almak isteyenler, www.niluferinovasyonmerkezi.com web sitesinden yarışma rehberine ve başvuru formuna ulaşabilir.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow