hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Şehrin Işıkları' 10'uncu yılında da sahiplerini buldu

    Şehrin Işıkları 10uncu yılında da sahiplerini buldu
    expand

    'Şehrin Işıkları' 10'uncu yılında da sahiplerini buldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Osman SAK/BURSA,(DHA)-ŞEHRİN Işıkları 10'uncu yılında gece ve ışığı en iyi yansıtanları seçti. Jüri oylamasında Feray Bilir’in fotoğrafı birinci oldu. 
    Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından geleneksel hale gelen 'gece ve ışık' temasının işlendiği Uluslararası Şehrin Işıkları Fotoğraf Yarışması'nın kazananları belli oldu.  1 - 30 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinden başvuruların kabul edildiği yarışmaya bu yıl 7 bin 849 fotoğraf katıldı. Sıkı bir elemenin ardından jüri tarafından birinciliğe Feray Bilir’in fotoğrafı seçilirken, Özkan Bilgin ikinci, İsmail Hakkı Yalçın’ın fotoğrafı ise üçüncü oldu.
    Yarışmaya Konya’dan katılan ve birinciliği göğüsleyen Feray Bilir’e Iphone 12  hediye edilirken, yarışmaya Hakkari’den katılan ve ikinciliği kazanan Özkan Bilgin’e Canon EOS 250D fotoğraf makinesi seti verildi. Bursa’dan katıldığı yarışmada üçüncü olan İsmail Hakkı Yalçın ise DJI Mini Se Fly More Combo Drone’nin sahibi oldu.
    ‘Uluslararası Şehrin Işıkları 10’ yarışmasında dereceye giren ilk 40 fotoğraf da yıl boyunca bir çok sergide boy göstererek sanatseverlerin beğenisine sunulacak. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow