hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yıldırım Belediyesi’nin gençlik yatırımları ödüllendirildi

    Yıldırım Belediyesi’nin gençlik yatırımları ödüllendirildi
    expand

    Yıldırım Belediyesi’nin gençlik yatırımları ödüllendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Esra TÜRKER/BURSA, (DHA)-BURSA Yıldırım Belediyesi’nin gençlik yatırımları, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen, Gençlik ve Yerel Yönetimler Yarışması ‘Fiziki Belediyecilik Yatırımları’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ödülü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

    AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın yerel yönetimler arasında düzenlediği ‘Gençlik ve Yerel Yönetimler’ yarışması sonuçları Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festival’de açıklandı. Yarışmaya Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi ve Yıldırım Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi yatırımlarıyla katılan Yıldırım Belediyesi, ‘Fiziki Belediyecilik Yatırımları’ dalında ödüle layık görüldü. Ödülü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan alan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bu ödülü Yıldırım ve Yıldırımlı gençler adına aldığını vurguladı.

    Hizmet anlayışlarının merkezinde gençlerin bulunduğuna işaret eden Yılmaz, “Gelecek nesillerimizi ihya edecek projeleri hayata geçiriyoruz. Yıldırım’da ilk 7-24 açık olan Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphane’miz, 20 bini aşkın eseri bünyesinde barındırıyor. Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gençlere 11 branşta 20 antrenörle 365 gün spor eğitimi veriyoruz. Naim Süleymanoğlu’nun adını Bursa'nın en büyük spor kompleksinde yaşatıyoruz. Yıldırım Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi’mizde gençlerimize hem meslek öğretiyor hem de iş sahibi yapıyoruz” diye konuştu.

    Ankara Millet Bahçesi’nde 105 belediyenin katılımıyla düzenlenen ve 21 Kasım’a kadar devam edecek Festival’de Yıldırım Belediyesi standı ziyaretçilere Yıldırım'ı tanıtacak.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow