hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Orhan Samast’tan Mudanya’ya açık davet

    Orhan Samast’tan Mudanya’ya açık davet
    expand

    Orhan Samast’tan Mudanya’ya açık davet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/BURSA, (DHA)-AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı görevine getirilen Orhan Samast, yeni yönetim kurulunu oluşturmak için çalışmalarına başladı. Samast, Mudanyalılara yönetim kurulunda görev almaları çağrısı yaptı.

    AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı’na atanan Orhan Samast, oluşturulacak olan yeni yönetim kurulu için yoğun ilgi ve başvuru olduğunu belirtti. Samast, projeleri ve hedefleri olan Mudanyalılara belirlenecek olan yeni yönetimde yer alabilecekleri çağrısında bulundu.

    Mudanya’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve muhtarların yanı sıra, kanaat önderlerinin de fikirlerini alan Samast, “Mudanya’mızın ve halkımızın dertleriyle dertlenip, gece gündüz demeden çalışacak ve sorunları çözecek bir yönetim kurulu oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Yönetim kurulunda yer almak isteyip başvuru yapan teşkilat mensuplarımızın AK Parti’ye yoğun ilgisi ve teveccühü var. AK Parti olarak Mudanya için hedefleri, hayalleri ve projeleri olan Mudanyalı hemşerilerimize de kapımız her zaman açık. Mudanya’mıza yakışacak bir yönetim oluşturacak ve Mudanya’da yeni bir dönemi başlatacağız” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow