hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    A Milli Hokey Takımı oyuncuları Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti

    A Milli Hokey Takımı oyuncuları Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti
    expand

    A Milli Hokey Takımı oyuncuları Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökhan ÖZHAN/MUSTAFAKEMALPAŞA (Bursa), (DHA)-BURSA’nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, öğrencilere rol model olmaları için A Milli Hokey Takımı sporcularını, ilçede özel olarak ağırladı. Sporun markası olma hedefleriyle ilerlediklerini dile getiren Başkan Mehmet Kanar, A Milli Hokey Takımı sporcularını ilçede ağırlamanın büyük bir gurur olduğunu, ilçenin spor tarihine tanıklık edecek anların yaşandığını söyledi.
    A Milli Kadın Hokey ve A Milli Erkek Hokey Takımı oyuncularının ağırlandığı Ali Koyuncu Gençlik Merkezi’nde sporculara ilgi yoğundu. Söyleşi programı katılımcıların sorularıyla devam ederken, hokeyin incelikleri anlatıldı. A Milli Hokey Takımı sporcuları, kısa hokey maçından sonra, geleceğin takım arkadaşı olarak adlandırdıkları Mustafakemalpaşaspor Belediye oyuncularıyla deneme golleri atıp sırayı Başkan Kanar’a bıraktı. Başkan Kanar’ın ilk golü attığını gören A Milli Takımı Hokey Takımı sporcuları, bir sonraki ziyaretlerinde Başkan Kanar ile ufak bir maç sözü de aldı.
    30 yıl önce temelleri atılan ve yapımı hız kazanan Gençlik Merkezi’nin, ilçedeki spora ve sanata düşkün gençlere yepyeni bir vizyon olacağını, 2023 Şubat sonuna doğru kompleksin açılacağını dile getiren Kanar, “Gençlerimizin yerine kendimi koyarak, ‘Gençliğimin Mustafakemalpaşa’sını inşa etmeye çalışıyorum’. Mustafakemalpaşaspor Belediye, yüzlerce öğrenciye motivasyon ve kariyer rotası oluşturuyor. İleride Milli Takım sporcuları Mustafakemalpaşa’dan çıkacak” dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow