hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Kanar, gençlerle buluştu

    Başkan Kanar, gençlerle buluştu
    expand

    Başkan Kanar, gençlerle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökhan ÖZHAN/MUSTAFAKEMALPAŞA (Bursa), (DHA)-BURSA’da Mustafakemalpaşa Belediyesi Başkanı Mehmet Kanar, ilçeye eğitim görmeye gelen öğrencilerle buluştu.
    Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksek Okulunda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Fırsat buldukça gençlerle bir araya gelen Başkan Kanar, “Mustafakemalpaşa’mıza, evinize hoş geldiniz. Sizler bizim için hem ev sahibi hem misafirsiniz. Bir ağabeyiniz olarak ilçemizde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamanız için elimizden geleni yapacağız. Neden yapacağız diyorum çünkü sizlerin fikirleri benim için çok kıymetli, hep birlikte genç bir Mustafakemalpaşa oluşturmalıyız. Mustafakemalpaşa’mızı tanıyın gezin ve her yerde kentimizi anlatın. Mustafakemalpaşa’dan öğrenecek çok şeyiniz var. Sizlerin fikirleri benim için çok kıymetli ne ihtiyacınız olursa olsun bana ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı. Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Kanar, ilçeye kazandırdıkları Gençlik Merkezi ve Millet Bahçesi gibi projeleri de anlattı.
    Etkinlikte üniversite öğrencilerine pilav, ayran ve Mustafakemalpaşa’nın coğrafi işaret tescilli tatlısı Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı ikram edildi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow