hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kanar, üniversite öğrencilerini Suuçtu Şelalasi'nde ağırladı

    Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kanar, üniversite öğrencilerini Suuçtu Şelalasinde ağırladı
    expand

    Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kanar, üniversite öğrencilerini Suuçtu Şelalasi'nde ağırladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökhan ÖZHAN/MUSTAFAKEMALPAŞA,(Bursa),(DHA)-BURSA'da Mustafakemalpaşa Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören öğrenciler ile bir araya gelen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, öğrencilerin isteği üzerine onları Suuçtu Şelalesi’nde konuk etti.

    Üniversite eğitimleri için Türkiye’nin dört bir yanından Mustafakemalpaşa’ya gelen gençlerle ilk olarak Muradiye Sarnıç Sosyal Etkinlik Merkezi’nde konuk eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ardından gençleri Suuçtu Şelalesi'nde ağırladı. Gaziantep, Mardin, İzmir ve Türkiye’nin birçok yerinden ilçeye okumaya gelen öğrenciler, Suuçtu Şelalsi için "Bu eşsiz manzarayı herkes muhakkak yakından görmeli’’ ifadelerini kullandı.

    GENÇLER BİZLERE EMANET

    Konuşmasında,  okumak için ilçelerine gelen öğrencilerin velilerine seslenen Başkan Kanar ‘’ Merak etmeyin Mehmet ağabeyleri yanında. Gözünüz arkada kalmasın Mustafakemalpaşa halkının sıcakkanlılığı karşısında tüm öğrencilerimiz kendilerini memleketlerinde hissedecekler. Önce ki senelerde mezun olan gençlerimiz ara sıra bizleri ziyaret ediyorlar. Biz bir aileyiz gözünüz arkada kalmasın. Suuçtumuz sonbahar ’da bir bAŞKA’a güzel, herkesi bu eşsiz güzelliği görmeye davet ediyorum ’’ ifadelerini kullandı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow