hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafakemalpaşa Belediyesi 139'uncu yılını kutladı

    Mustafakemalpaşa Belediyesi 139uncu yılını kutladı
    expand

    Mustafakemalpaşa Belediyesi 139'uncu yılını kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökhan ÖZHAN/MUSTAFAKEMALPAŞA,(Bursa),(DHA)-BURSA'da Mustafakemalpaşa Belediyesi, kuruluşunun 139'uncu yılını törenle kutladı. Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Mustafakemalpaşa Belediyesi ailesi olarak, başta ismini onurla taşıdığımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kurumumuz çatısı altında şehrimize değer katan merhum belediye personellerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz” dedi.

    Türkiye'nin ilk taşra belediyelerinden biri olan, 131 mahallesiyle hizmet alanı geniş belediyelerden Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin kuruluşunun 139. yılı, Cumhurluk Alanında kutlandı. Törene; Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve belediye personeli ile birlikte vatandaşlar katıldı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı  okundu.

    ‘DEV ÇINARIN YAPRAKLARIYIZ’

    Törende konuşan Başkan Mehmet Kanar, “Mustafakemalpaşa Belediyesi bugün tam 139. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Bizler, asırlık, dev bir hizmet çınarının en son ve en taze yapraklarıyız. Köklerimiz geçmişe, dallarımız geleceğe uzanıyor. Geçmişten aldığı güç ve dualarla şimdi geleceği kucaklayan bu asırlık çınarın bir parçası olmak, milletimize hizmetkâr olmak en büyük mutluluğumuz. Milletimizin güvenini boşa çıkarmamak adına tüm kadrolarımızla vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız’’ dedi.

    Başkan Kanar, “Mustafakemalpaşa Belediyesi ailesi olarak, başta ismini onurla taşıdığımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kurumumuz çatısı altında şehrimize değer katan merhum belediye personellerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow