hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafakemalpaşa'da zabıta ekipkeri öğrencileri sınava götürdü

    Mustafakemalpaşada zabıta ekipkeri öğrencileri sınava götürdü
    expand

    Mustafakemalpaşa'da zabıta ekipkeri öğrencileri sınava götürdü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökhan ÖZHAN/MUSKAFAKEMALPAŞA,(Bursa),(DHA)-BURSA'da Mustafakemalpaşa Belediyesi zabıta ekipleri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) geç kalan öğrencileri, sınava girecekleri okula götürdü.

    Sınava girmek için durakta otobüs bekleyen bir grup öğrencinin endişeli bakışlarını fark eden Mustafakemalpaşa Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, zamanla yarışarak, adayları sınava girecekleri okula götürdü. Öğrencileri yalnız bırakmayan Mustafakemalpaşa Belediyesi, sınava giren adayların sorunsuz ve sağlıklı bir sınav süreci geçirmesi için seferber oldu. Zabıta ekiplerinin bu davranışı öğrenciler ve veliler tarafından büyük takdir topladı.

    'BAŞKAN KANAR TEŞEKKÜR ETTİ'

    Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, zabıta ekiplerimiz bugün alkışı hak eden bir davranış öreği sergileyerek gençlerimizin geleceğini belirleyen önemli sınavlarından birine yetişmeleri için zamanla yarıştılar. Ekiplerimizin dikkatinden kaçmayan bu durum karşısında sınava geç kalmaktan kurtulan öğrencilerimize başarılar diliyor yardıma koşan zabıta ekiplerime de teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow