hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafakemalpaşa’ya bin 400 metrekarelik kütüphane inşa ediliyor

    Mustafakemalpaşa’ya bin 400 metrekarelik kütüphane inşa ediliyor
    expand

    Mustafakemalpaşa’ya bin 400 metrekarelik kütüphane inşa ediliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökhan ÖZHAN/MUSTAFAKEMALPAŞA (Bursa), (DHA)-BURSA'da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, dev halk kütüphanesi ile 2023 yılının ilk müjdesini verdi. Bin 400 metrekare alana sahip dev kütüphane, modern ve teknolojik yapısı, 7’den 77’ye herkese hitap eden özellikleri ile ilçenin önemli bir beklentisini karşılayacak.
    Mustafakemalpaşa Belediyesi’nce, Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan Ali Koyuncu Gençlik Merkezi’ne yapılacak kütüphane, bin 400 metrekare kapalı kullanım alanı ile Bursa ilçeleri arasında en büyük kütüphane olma özelliğini taşıyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Bursa İl Kültür Turizm Müdürlüğü işbirliği ile başlatılan çalışmalar doğrultusunda, çocuk, genç ve yetişkinler için çok yönlü hizmet verecek olan yeni nesil kütüphanede çalışma salonu, internet salonu, çocuk ve bebek kütüphaneleri, çocuk etkinlik alanı, yetişkin ve gençler için özel okuma bölümleri, sergi salonu, kafeterya, konferans salonu gibi bölümler yer alacak.
    İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer ile birlikte proje alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, heyecan verici bir projeye daha imza attıklarını belirterek, "Gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak adına her türlü adımı kararlılıkla atıyoruz. Kütüphanemizin zengin içeriği, sağladığı teknolojik altyapısıyla, gençlerimizin eğitim ve sosyal yaşamlarına kalıcı değer kazandıracağız" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow