hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Suuçtu Şelalesi'nde 100 metrekarelik Türk Bayrağı açıldı

    Suuçtu Şelalesinde 100 metrekarelik Türk Bayrağı açıldı
    expand

    Suuçtu Şelalesi'nde 100 metrekarelik Türk Bayrağı açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökhan ÖZHAN/MUSTAFAKEMALPAŞA,(Bursa),(DHA)-BURSA’da Mustafakemalpaşa ilçesinin kurtuluşunun 100'üncü yılı nedeniyle dağcılar tarafındanSuuçtu Şelalesi’nden 100 metrekarelik dev Türk Bayrağı açıldı.

    Suuçtu Şelalesi’nde, Mustafakemalpaşa’nın 100'ünücü kurtuluş yıl döneminde 100 metrelik dev Türk Bayrağı açıldı. Mustafakemalpaşa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı İbrahim Kanburoğlu ve Turgut Ünal’a 100. Kurtuluş yıl dönümünde 100 metrekarelik Türk bayraklarını astıkları için özellikle teşekkür eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Mustafakemalpaşa ve Türkiye’yi düşman işgalinden kurtaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri rahmet, minnet ve saygı andı.

    "BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE NİCE ZAFERLERE"

    Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, ruhları şad olsun. Bugün 100. Yıl dönümümüz münasebetiyle, eşsiz güzelliğimiz olan Suuçtu Şelalemize 100 metrekare Türk Bayrağımızı işlediler. Hem İbrahim Bey hem Turgut Bey vesile oldu, yürekliliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle ilçemizin 100. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Mustafakemalpaşa’mızın Bursa’mızın ve ilçemizin birlik beraberlik içerisinde daha nice zaferlere, daha nice başarılara kavuşmasını temenni ediyorum” dedi.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow