hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karavan tutkunları Bursa'da buluştu

    Karavan tutkunları Bursada buluştu
    expand

    Karavan tutkunları Bursa'da buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Osman SAK/ORHANELİ (Bursa), (DHA)-TÜRKİYE’nin farklı illerinden gelen 200'ü aşkın karavancı Bursa'nın Orhaneli ilçesinde düzenlenen Kamp ve Karavan Festivali'nde bir araya geldi.
    Türkiye’nin farklı bölgelerinden Bursa'nın Orhaneli İlçesi'ne gelen kamp ve karavancılar, Uludağ'ın güney yamaçlarındaki çam ormanı içindeki alana yerleşti. Kamp ve karavancılar Uludağ manzarasının keyfini yaşarken, Organik Ürünler Şenliği kapsamında Bursa’da gıda üretimi yapan kadın kooperatiflerinin ürünleri ile Orhaneli’de yetiştirilen tarım ürünlerinin de tanıtımı yapıldı. Festival kapsamında oluşturulan gıda alanında festivale katılan kamp ve karavancılar yemek ve içecek ihtiyaçlarını organik ürünlerle temin etme imkanı buldu. Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt da kamp alanını ziyaret etti.
    GEÇEN YIL TANIŞTIKLARI FESTİVALDE EVLENDİLER
    Orhaneli Kamp ve Karavan Festivalinde geçen yıl tanışan Tuğba Oktay (30) ile Serkan Kara (39), bu tanıştıkları yerde evlendiler. Çiftin nikahını Belediye Başkanı Ali Aykurt kıydı. Aykurt, “Bir kamp tatili sırasında tanışan çiftimizin nikah akdini Kamp ve Karavan Festivalimizde gerçekleştirdik. Güler yüzleriyle, mütevazi tavırlarıyla gönüllerimizi fetheden Tuğba ve Serkan çiftimize hayırlı olsun diyor ve bir ömür mutluluklar diliyorum. Doğanın şehrinde imzalanan bu aşk, doğanın içinde yaşam sürsün inşallah” dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow