hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP Orhangazi Kadın Kolları kongresi yapıldı

    CHP Orhangazi Kadın Kolları kongresi yapıldı
    expand

    CHP Orhangazi Kadın Kolları kongresi yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ(Bursa),(DHA)-CHP Orhangazi Kadın Kolları'nın yeni başkanı Hatice Erden oldu. Parti lokalinde gerçekleşen olağan genel kurulda tek aday olan Hatice Erden’i Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Bursa Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula da yalnız bırakmadı.

    Cumhuriyet Halk Partisi Orhangazi Kadın Kolları Başkanlığı seçimi yapıldı. Parti lokalinde geniş bir katılımın sağlandığı seçimlere Hatice Erden tek aday olarak girdi. Mevcut başkan Nejla Selçuk’un aday olmadığı seçimlerde Hatice Erden, genel kurula katılan tüm kadınların oyunu alarak CHP Kadın Kolları İlçe Başkanlığına seçildi. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Bursa Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula ile yönetim kurulunun katıldığı seçimlerde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

    Seçimler öncesinde kendisini tanıtan bir konuşma da yapan Hatice Erden, 1963 Orhangazi doğumluyum. 30 yıllık evli ve 2 kız çocuğu annesiyim. 1984-2005 yılları arasında Orhangazi Belediyesi’nde hizmet verip Zabıta memuru olarak emekli oldum. Cumhuriyet Halk Partisi’nde son 5 yıldır aktif olarak görev almaktayım. Mevcut yönetim kurulu üyesi olarak devam etmekteydim ve bu genel kurulda da aday oldum dedi. Demokrasiye olan inancım ve ülkemizdeki eğitim, adalet, ekonomi, sağlık ve özgürlükler alanında yaşanan sorunların aşılmasında kadın gücüne, diline, hassasiyetine inancımdan dolayı partimizin ilkelerinden asla taviz vermeden inançlarımız doğrultusunda ben ve yönetimimdeki arkadaşlarımızla hareket ederek başarılı olacağımıza inanıyorum. Amacımız; örgütün üstünlüğünü sağlamak ve partimizi iktidara taşımak. Bu yolda Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan inancımız, sevdamız ve gönüllüğe esas sağlıklı bir örgüt yapısının oluşumunda parti ahlakı ve kültürü ile hedeflerimize ulaşmak için hür ve özgür irademizle çalışacağımıza söz veriyorum” dedi.

    Yapılan seçimler sonrasında genel kurula tek aday olarak giren Hatice Erden, Orhangazi İlçe Başkanlığı’nın yeni kadın kolları başkanı oldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow