hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Orhangazi’de kan bağışına destek

    Orhangazi’de kan bağışına destek
    expand

    Orhangazi’de kan bağışına destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(Bursa),(DHA) - KIZILAY Kan Merkezi tarafından Bursa’nın Orhangazi ilçesinde devam eden kan bağış aracına giden AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte kan ve kök hücre bağışında bulunarak kampanyaya destek oldu.

    AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Belediye Meclis üyeleri, AK parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyelerinden oluşan yaklaşık 40 kişilik grup Kızılay Kan Merkezi’ne ait Cumhuriyet Alanı’ndaki kan bağış aracına giderek kan ve kök hücre bağışında bulundu.

    AK Parti Orhangazi ilçe başkanı Gökhan Ulusu, “Salgın nedeniyle azalan kan stoklarına destek olmak amacıyla bir bağış kampanyası başlattık. Tüm teşkilatlarımızla birlikte kan bağışında bulunduk. Hem kan bağışı hem de kök hücre bağışı birer insanlık görevimizdir. Bir ünite kan bir can kurtarabilir. Tüm hemşehrilerimi kan bağışına destek olmaya çağırıyorum.” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow