Çekirge’de tretuvar ve zemin kaplama çalışması

Çekirge’de tretuvar ve zemin kaplama çalışması
expand

Çekirge’de tretuvar ve zemin kaplama çalışması

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Halil ÖZÇOBAN/BURSA,(DHA)-BURSA’da Osmangazi Belediyesi, havaların ısınmaya başlaması ile birlikte üst yapı çalışmalarına ağırlık verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çekirge Mahallesi’nde başlatılan tretuvar düzenleme ve kemer taşı kaplama çalışmalarına devam etti.

Osmangazi Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte üst yapı çalışmalarına ağırlık verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, büyük bir özveriyle yürüttükleri çalışmalarla ilçenin dört bir yanındaki cadde ve sokakların asfaltlarını yenilerken, ihtiyaca göre beton parke taşı kaplama, bordür, kaldırım ve tretuvar çalışmaları da yapıyor. Planlı çalışmaları sayesinde ilçedeki sorunları çözüme kavuşturan Osmangazi Belediyesi, Osmangazililerin daha rahat bir yaşam sürmesini sağlamak adına Çekirge Mahallesi’ndeki 2'nci Selvi Sokak ve Küplüce Sokak’ta tretuvar düzenleme ve kemer taşı kaplama çalışmaları başlattı. Yürütülen çalışma ile kaldırımlar güzelleşirken, yayalar için de daha güvenli hale getiriliyor.

"BOZUK YOL BIRAKMAMAK ADINA ÇALIŞIYORUZ"

“Yaşanabilir Osmangazi ve Bursa” için altyapı ve üstyapı çalışmalarını kent kimliğine uygun şekilde sürdürdüklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi'de bozuk ve kötü görüntüye sahip yol bırakmamak adına çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, çalışmalarını ilçemizin birçok noktasında titizlikle sürdürüyor. Yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarımız ile vatandaşlarımıza kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartları sunuyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow