hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmangazi’de tüm mahaller ilaçlanıyor

    Osmangazi’de tüm mahaller ilaçlanıyor
    expand

    Osmangazi’de tüm mahaller ilaçlanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEYBURSA (DHA)-BURSA'da Osmangazi İlçe Belediye Başkanlığı haşerelere karşı başlattı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.  Haşere ve kemirgenlere karşı yürütülen ilaçlama çalışmaların peryodik olarak ilçenin tüm mahalle ve sokaklarında uygulanacağı açıklandı.

    Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Haşerelerin çoğalma ihtimali olan birçok alanda ilaçlama faaliyetlerine devam ettiğini açıklayan yetkililer, “İnsan sağlığını tehdit eden ve bulaşıcı hastalık taşıyan her türlü kemirgen ve uçan haşereye yönelik çalışmalarımızı, teknik donanımlı araçlar ve deneyimli personel ile yapıyoruz.

    İlaçlama sırasında, insan sağlığına zarar vermeyen maddeler kullanıyoruz. Normal çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlardan gelen tüm şikayetleri değerlendiriyoruz.” Dediler.

    Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçedeki tüm mahalle ve sokakların ilaçlanacağını açıkladı. (DHA)

     

    (FOTOĞRAFLI)

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow