hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vizyon, kurumsallaşma markalaşma ve biz

    Vizyon, kurumsallaşma markalaşma ve biz
    expand

    Kanaat önderleri anlatıyor Hürriyet Bursa aktarıyor dizimizin konuğu Uludağ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın oldu. Üretim, kalite, markalaşmanın, iş dünyasının vizyonu için göz ardı edilemeyecek önemde olduğunu bilerek hareket etmek gerektiğini belirten Aydın, “SİAD’lar ve tüm iş dünyası kuruluşları bu konuda çalışmalarını sürdürmeli, hızlandırmalı, geliştirmeli, birbirleri ile yarışmalılar” diyor. İşte Aydın’ın ağzından Bursa Uludağ Üniversitesi ve kente katkıları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KANAAT ÖNDERLERİ ANLATIYOR HÜRRİYET BURSA AKTARIYOR

    Vizyon, kurumsallaşma markalaşma ve biz

    Ekonominin en önemli etkenlerinden biri, hatta en başında iş dünyası gelmektedir. Dünya’da güçlü holdingleri, grupları bulunan ülkeler kalkınmışlık sıralamasında ön sıralarda yerini alıyor. Ülkemizde iş dünyasında örnek güçlü grup olarak holdingleri verebiliriz fakat sayı olarak çok fazla değiller. Dünya holdingler ligi olduğu düşünülürse ülkemizden bir veya en fazla iki grup holding olarak orada bulunabilirler. Sayıca ne kadar fazla olursa ülkenin kalkınması açısından iyi bir hamle olacaktır. Kalkınmışlıkla iş dünyasının gücü ve büyüklüğü paralellik gostermektedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÜRETMEK TEK ÇARE

    Üretmek çok önemli bir olgu hatta tek çaredir. Bir ülke için üretmek, kaliteli üretim ve ihracat ülke gelişiminin en önemli etkenlerininin başında gelir. Üretmek kadar markalasmayıda göz ardı etmememiz gerekir. İş dünyasında markalaşma ve dünya pazarının analizini yapabilmek çok önemli... Örnek gösterebilecegimiz iş insanlarımız var tabii ki daha çok olmalı.. İş dünyasının gelişimi, kültürü ve vizyonu çerçevesinde üretim ile kalite gelişimide beraber olacaktır.

    SİAD’LAR YARIŞMALI

    Üretim, kalite, markalaşmanın, iş dünyasının vizyonunu gelişmişlik açısından göz ardı edilemeyecek önemde olduğunu göz önüne alarak hareket etmek gerekiyor. SİAD’lar ve tüm iş dünyası kuruluşları bu konuda çalışmalarını sürdürmeli, hızlandırmalı, geliştirmeli, birbirleri ile yarışmalı.

    HER İŞ KOLUNA Ar-Ge GEREK

    Bu konuda vizyon, eğitim, akademik destek önemli... Ar-Ge Merkezi sanayide her iş kolunda olmalı, orta ve küçük işletmeler içinde OSB’ler bu ortamı oluşturmalı, kalite, marka, ihracat üretim hedefi, kurumsallaşma şirketlerin ömrünün uzunluğu açısından önemli olgular. Bu bakış açısı ile hareket eden genç kuşakların olması sevindirici...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gelecek de gelecek; tabii ki geleceğin bugünden iyi olacağına inanıyorum...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow