hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yansıma'nın bir hikayesi var

    Yansımanın bir hikayesi var
    expand

    2019 yılında ‘Sır Gibi Akustik’ ile solo çalışmalarını yayınlamaya başlayan Murat Türkücüoğlu, son yıllarda ürettiği şarkılarla kendine has tarzını ortaya koymaya devam ediyor.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yansımanın bir hikayesi var

    Şarkılarını ilginç sokak röportajları ve içeriği ile daha zengin bir sunumla sevenleriyle buluşturan şarkıcı şimdi de 3 şarkılık ‘Yansıma’ Ep’si ile hikayesini tamamlıyor. Türk makamsal müzik tınılarının ve renklerinin, dünya müziği ile birleştirerek müzikseverlere ulaşmak istediğini dile getiren Murat Türkücüoğlu “Daha sorgulayıcı ve düşündüren vurgulara dayanan lirik anlatımlar benim için önemli. Tüm bu katmanlar üst üste konduğunda ‘Yansıma’ ortaya çıktı Yansıma’nın derin bir hikayesi var” diye konuştu.

    USTA MÜZİSYENLER EŞLİK EDİYOR

    Söz ve müzikleri Murat Türkücüoğlu’na ait olan şarkıların aranjörleri Serkan Sönmezocak (Lazım Meşk-i Alaturka), Vedat Türkücüoğlu (Lazım Electro) ve Barış Özesener (Sır Gibi Downtempo). İki çalışmanın Mix&Masteringi Serkan Kula’ya, Sır Gibi Downtempo’nun mix&masteringi ise Özgür Yurtoğlu imzasını taşıyor. Albüm kayıtlarında yaylılarda gündem yaylılar, akustik gitar’da Gültekin Kaçar, Rebab’da Mehmet Refik Kaya, Tabla-Daf-Shaker’ da Gürkan Özkan, Kanun’da Göksel Kokşa, Tanbur’da Murat Aydemir ve Neyzen Can Gülbal, Türkücüoğlu’na eşlik ediyor. ‘Yansıma’ adlı EP’nin şarkıları tüm digital platformlarda ve Lyric video klipleri Murat Türkücüoğlu YouTube kanalında.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow