hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Barış Pınarı Harekâtında yaralanan Yenişehirli uzman çavuş sağlığına kavuştu

    Barış Pınarı Harekâtında yaralanan Yenişehirli uzman çavuş sağlığına kavuştu
    expand

    Barış Pınarı Harekâtında yaralanan Yenişehirli uzman çavuş sağlığına kavuştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gürhan ADANA/YENİŞEHİR,(Bursa),(DHA)- SURİYE'deki Barış Pınarı Harekâtı'nda yaralanan Bursa Yenişehirli Uzman Çavuş İbrahim Karpuz, sağlığına kavuştu. 3 ay önce çatışmada yaralanan Karpuz, kaldırıldığı Adana Şehir Hastanesi'ndeki tedavisinin bitmesiyle baba ocağına geldi.

    Evli ve 3 çocuk babası Gazi İbrahim Karpuz, babası Hüseyin Karpuz ve yakınlarıyla birlikte Yenişehir Çayırlı Mahallesi'ne geldi. Gazi Karpuz bayraklarla donatılan evinin önünde Kaymakam Suat Seyitoğlu, Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Lütfi Kocamanoğlu, Belediye Başkan Vekili Mesut Bedel, Emniyet Müdürü Ali Cengiz Karaca, Jandarma Komutanı Üsteğmen Barış Ünver, MHP İlçe Başkanı Arif Eren, daire amirleri, yakınları ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

    Kaymakam Suat Seyitoğlu, Gazi İbrahim Karpuz'un sağlıklı bir şekilde eski gücüne kavuşacağına inandıklarını söyledi. Seyitoğlu, "Barış Pınarı Harekâtı çerçevesinde binlerce kahramandan birisi olan askerimiz sağ salim aramızda. Vatan mücadelesi veren tüm askerlerimizin Allah gayretlerini artırsın. Biz Yenişehir olarak Bursa olarak kendisiyle gurur duyuyoruz. Barış Pınarı Harekâtında tabi şehit olan karamanlarımız var. Sadece burada değil. Tüm teröristler karşısında verilen mücadelelerde bu kahraman kardeşlerimiz şehit oldular. Hepsine gani gani rahmet diliyoruz Yüce Allah'tan. İbrahim kardeşimiz de inşallah sağlıklı bir şekilde eski gücüne kavuşur. Bütün temennimiz bu." diye konuştu.

    Gazi İbrahim Karpuz'un babası Hüseyin Karpuz da, tedavi süreci boyunca devleti her zaman yanlarında hissettiklerini anlattı. Karpuz, "Herkese teşekkür ediyorum. Tedavimizden 2 hafta izin alarak memleketimize geldik. Bizlere bugünleri yaşatan rabbime şükrediyorum ve bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

     

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow