hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenişehir Havalimanı'ndan Bahreyn'e uçak seferleri başlıyor

    Yenişehir Havalimanından Bahreyne uçak seferleri başlıyor
    expand

    Yenişehir Havalimanı'ndan Bahreyn'e uçak seferleri başlıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mine AK/ BURSA, (DHA)- BURSA'nın Yenişehir ilçesinde bulunan Yenişehir Uluslararası Havalimanı'ndan 4 Ocak uçak seferleri başlatılacak. Ak parti Bursa Milletvekili Mustafa Eskin, Bursa'dan Gaziantep'e de uçak seferlerinin yapılması için temasların sürdüğünü söyledi.
    Yenişehir Uluslararası Havalimanı'ndan, Gulf Air Hava Yolu şirketi ile 4 Ocak tarihinden Bahreyn'e karşılıklı olarak uçak seferleri başlatılacağı açıklandı. Konuyla ilgili bilgi veren Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Eskin, "Bahreyn'in devlet firması olan Gulf Air hava yolu şirketi, önümüzdeki 4 Ocak tarihinden itibaren Yenişehir'e uçak seferleri başlatıyor. Yenişehir ile Gaziantep arasında uçak seferlerinin tekrar başlaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu seferlerde önümüzdeki günlerde başlayabilecek" dedi.
    Bu arada, haftanın belirli günlerinde Trabzon, Erzurum ve Muş'a karşılıklı uçak seferlerinin yapıldığı Yenişehir Havalimanı'ndan önümüzdeki ocak ayından itibaren Diyarbakır'a da yolcu taşınacak. 4 Ocak tarihinde, Bahreyn seferlerinin de gerçekleştirileceği Yenişehir Havalimanı'nda bu yılın ilk on ayında, 94 bin 395 yolcu, 15 bin 481 uçak trafiği, bin 225 ton da kargo, posta ve bagaj taşımacılığı gerçekleştirildi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow