hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenişehir'i spor kenti yapacağız

    Yenişehiri spor kenti yapacağız
    expand

    Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, özellikle gençler için önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, “Tarih ve tarımın başkenti Yenişehir’i sporun ve sporcunun da başkenti yapacağız” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yenişehiri spor kenti yapacağız

    Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, ilçe merkezindeki Çayır Mahallesi’nde 6 bin 200 metrekare kapalı pazar alanı inşa edileceğini belirterek, burada 328 tezgahın bulunacağını açıkladı. Zabıta noktası ve bir dükkanın da burada yer alacağını söyleyen Aydın, “Ayrıca 154 araç kapasiteli bir otopark olarak da ilçe halkına hizmet verecek. Projenin 845 metrekare alana sahip birinci katında ise düğün salonu ve idari birimler yer alacak. Yenişehirliler’e yaz, kış sağlıklı ortamda alışveriş imkanı sunacak projenin temeli atıldı” diye konuştu.

    ÖNCELİĞİMİZ İNSAN

    Yenişehiri spor kenti yapacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kapalı pazar alanının seçim öncesi vaatlerinden biri olduğunu hatırlatan Aydın, yaklaşık 13 milyon 180 bin TL’lik proje için Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ederek, “Tamamlandığında halkımız, esnafımız hava koşullarından etkilenmeden huzurlu ve rahat şekilde alışverişlerini yapabilecekler. Yaptığımız her çalışmada önceliği insana verdik. Halka dokunan projeler ürettik. Göreve gelmeden önce vaat ettiklerimizin büyük çoğunluğunu hayata geçirdik. Bazılarının çalışmaları ise devam ediyor” dedi.

    GENÇLER İÇİN PROJELER

    Yenişehiri spor kenti yapacağız

    T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto ile el ele verip, özellikle gençler için önemli projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Aydın, “Geleceğimize yapacağımız en büyük yatırım, gençliğe yapılacak olan yatırımdır. Tarih ve tarımın başkenti Yenişehir’i sporun ve sporcunun da başkenti yapacağız. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilatı’nın destekleriyle, Yolören Sentetik Futbol Sahası, ilçemizin muhtelif yerlerinde 3 adet basketbol sahası, 7 bin 222 metrekare alana inşa edilen Matay Spor Kompleksi’nin söz verdiğimiz gibi hayata geçirdik” diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DÜĞÜN SALONU PROJESİ TAMAM

    Yenişehiri spor kenti yapacağız

    Seçim beyannamesinde bulunan düğün salonu projesinin, İnegöl Yolu üzerinde bulunan, su deposu alanında gerçekleştirdiklerini söyleyen Aydın, burada modern bir kır salonu yaparak, Yenişehirli vatandaşların hizmetine sunacaklarını açıkladı. Ailelerin gönül rahatlığı ile gelebileceği, nezih ve ferah bir tesis inşa ettiklerini ifade eden Aydın, “650 metrekaresi kapalı, 2 bin 950 metrekaresi açık alandan oluşuyor. Yenişehir’in ihtiyacı olan kır düğün salonu, oyun alanı, gelin odası, çay ocağı, ahşap dinlenme alanları, mutfak servis alanı, bay-bayan mescit ve bay-bayan tuvaletler ile değerli hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz” şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OTO GALERİ SİTESİ GELİYOR

    Yenişehiri spor kenti yapacağız

    Galerici esnafı ve vatandaşların talebi üzerine oto galerici sitesi için çalıştıklarını söyleyen Aydın, “Dar sokaklarda sıkışıp kalan, kaldırım işgali yapmak durumunda kalan ve bu nedenle hem vatandaş, hem esnafımızın mağduriyetlerini giderebilecek bir çalışma yapıyoruz. Vatandaşların aradıkları tüm alternatifleri tek bir noktada daha rahat bulabilecekleri, galerici esnafımızın daha geniş ve kapsamlı bir ortamda ticaretlerini yapabilecekleri bu projeyi hayata geçirerek, ilçenin daha yaşanır ve fonksiyonel çalışmalarla halkın ihtiyaç ve taleplerine yanıt vereceğiz” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow