hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yıldırım Belediye Başkanı muhtarlarla buluştu

    Yıldırım Belediye Başkanı muhtarlarla buluştu
    expand

    Yıldırım Belediye Başkanı muhtarlarla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/BURSA(DHA)-BURSA'nın Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilçede görev yapan muhtarlarla yemekte bir araya geldi.  Belediye Başkanı Yılmaz, projelerinin yaşama geçmesinde destek veren muhtarlara teşekkür etti.

    Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Muhtarlar Günü nedeniyle ilçede görev yapan muhtarlarla Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemekte bir araya geldi.  Yemeğe, Kaymakamı Metin Esen, Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak ve muhtarlar katıldı. Burada konuşma yapan Belediye Başkanı Oktay Yılmaz,  “Yıldırım’da gerçekleşen projelerin hayata geçmesi ve vatandaşlara hizmetlerin ulaşması için gönül veren, özveride bulunan sizlere teşekkür ediyorum"  dedi. Muhtarlık makamının zor bir makam olduğunu dile getiren Başkan Oktay Yılmaz, “Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Halkımızın tercihi ve seçimle işbaşına gelmiş muhtarlarımız son derece önemli bir unvan taşımakta olup, bir o kadar da ulvi bir görevi üstlenmektedirler. Devletimizin,  hemşerilerimize ulaşmasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, ilçe sakinlerimizin kendi içlerinden biri olarak gördükleri, her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir. Bizler de Yıldırım Belediyesi olarak çalışmalarımızda muhtarlarımız ile sürekli istişare halindeyiz. Onlardan gelen her türlü istek ve talebi değerlendiriyoruz. Toplumda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biri olan muhtarlarımıza hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Ayrıca ilçemize büyük emek ve katkıları olan ve muhtarlık görevi yürten tüm muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    Yemekte konuşan Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen, “Samimiyetin olduğu yerde başarının olacağına inanıyorum. Bu samimiyetin aynı şekilde devam etmesini temenni ediyorum. Bu geceyi düzenleyen Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz'ı tebrik ediyorum ve kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

    Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak böyle bu programı organize eden Başkan Oktay Yılmaz’a tüm muhtarlar adına teşekkür etti.

    Yemeğin ardından Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, protokol ve muhtarlarla günün anısına fotoğraf çektirdi. (DHA)

     

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow