hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yıldırım Belediyesi zabıta kadrosunu genişletiyor

    Yıldırım Belediyesi zabıta kadrosunu genişletiyor
    expand

    Yıldırım Belediyesi zabıta kadrosunu genişletiyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-BURSA'da Yıldırım Belediyesi, ilçede güvenliğin sağlanmasına yardımcı olmak amacıyla Zabıta Müdürlüğü’nü güçlendirerek 28 yeni zabıta alımı yaptı.

    Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ve sonrasında Yıldırım Belediyesi’nin mülakatı ile zabıta memuru olmaya hak kazanan adaylar Zabıta Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen hizmet içi eğitimini aldıktan sonra görevlerine başladı. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, görevlerine başlayan zabıta personeliyle tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapmak amacıyla bir araya geldi.

    “YAPTIĞINIZ İŞLER VİCDANA UYGUN OLMALI’’

    Zabıta memurlarının hem fiili hem de vicdani sorumluluklarını vurgulayan Yılmaz, “Belediyeler hem devletin resmi yüzünü hem de vatandaşla muhatap olduğu için devletin sıcak yüzünü temsil eder. Dolayısıyla hemşehrilerimizin sahada en çok muhatap olacağı birimlerden bir tanesi de Zabıta Müdürlüğümüz. Sizler devleti, belediyeyi ve bizi temsil ediyorsunuz. Bu misyonla hareket etmenizi sizlerden istirham ediyorum. Yaptığınız işlerin mevzuata olduğu kadar vicdana da uygun olması gerekli. Bu doğrultuda vatandaşla olan ilişkilerimizi güzel bir şekilde yöneteceğiz hem de yaptığımız işlerin mevzuata olduğu kadar vicdana da uygun olup olmadığına bakacağız.” ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow