hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yıldırım Belediyesi’ne 'Yılın En İyi Spor Kulübü' ödülü verildi

    Yıldırım Belediyesi’ne Yılın En İyi Spor Kulübü ödülü verildi
    expand

    Yıldırım Belediyesi’ne 'Yılın En İyi Spor Kulübü' ödülü verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/BURSA,(DHA)-BURSA'da Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü, ‘Yılın En iyi Spor Kulübü’ ödülüne layık görüldü.
    Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) iş birliğiyle düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Yılın En’leri töreninde başarılı sporcular, kulüp yöneticileri ve spor adamlarına plaket verildi. Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programda, Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü ‘Yılın En iyi Spor Kulübü’ ödülüne layık görüldü. Plaketi, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz adına Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü Başkanı Muammer Özbey aldı.
    137 BİN 100 KİŞİYE SPOR HİZMETİ
    Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gençlerin en az bir spor dalıyla meşgul olması ve her yaştan ilçe sakinin spora yönelebilmesi adına önemli destekler verdiklerini söyledi. Başkan Yılmaz, Yıldırım Belediyesi olarak 9 tesiste ve 20 branşta eğitimleri tüm hızıyla devam ettirdiklerini belirterek, şunları aktardı:
    “Geride bıraktığımız 3,5 yıllık süre zarfında; Yaz ve Kış Spor Okulları’nda 79 bin 385, Jimnastik Okulları’nda 14 bin 557, sosyal sorumluluk projelerinde 11 bin 382 çocuğumuza, özel gereksinimli 741 çocuk ve ailemize ve kadın spor merkezlerimizde 31 bin 35 kadınımıza olmak üzere toplamda 137 bin 100 vatandaşımıza spor ve eğitim hizmeti verdik. Verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra ulusal ve uluslararası olmak üzere 52 sportif faaliyetin hayata geçirilmesine öncülük ettik. Ayrıca 2022 yılı itibariyle sayısı 3 bin 750’yi bulan lisanslı sporcularımız toplamda bin 985 madalya ve 121 kupa kazanarak girdikleri müsabakalarda ilçemizi en güzel şekilde temsil etti. Yıldırım Belediyesi olarak spor yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz.” (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow