hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Azerbaycanlı heyetten AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı'na ziyaret

    Azerbaycanlı heyetten AK Parti Çanakkale İl Başkanlığına ziyaret
    expand

    Azerbaycanlı heyetten AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı'na ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cemhan ŞEN/ÇANAKKALE, (DHA)-CUMHURBAŞKANI ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçim çalışmaları kapsamında Çanakkale'ye gelen Azerbaycanlı heyet, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
    Azerbaycan Devlet Ekonomi Üniversitesi Rektörü Adalat Muradov, Yeni Azerbaycan Partisi milletvekilleri Aydın Hüseynov ve Elnur Allahverdiyev'in aralarında bulunduğu heyet, AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu da katıldı. Makas, "Bizim için kader seçimi olan 14 Mayıs'ı kendileri için de kader seçimi olarak gören can kardeşimiz, Azerbaycanı'mız bu süreçte bizleri yalnız bırakmadı. Bugün Çanakkale'mizde birtakım çalışmalar yapmak adına, sahada bu seçimin önemini, kader seçimi olduğunu bir kez daha ifade etmek adına bizlere, şehrimize misafir oldular" dedi.
    'TÜRK DÜNYASININ TÜMÜNÜ DÜŞÜNSÜNLER'
    Heyet Başkanı da olan Muradov ise bugünün Türkiye'sinin güçlü olduğunu söyleyerek, "Türkiye, ne kadar ciddi problemlerle karşı kalırsa kalsın. Bu problemlere bakmayıp, Türkiye ve Türk dünyasında problemleri çözecek. 14 Mayıs'ta inşallah doğru seçimini yapacak. Türkiye, bu yolda daha süratle ilerleyecek. Türkiye'de yaşayan bizim kardeşlerimiz oy verirken; sadece Türkiye'deki Türkleri düşünmesin, Türk dünyasının tümünü düşünsünler. Türkiye'de yaşayan Türklerimiz dünyadaki bütün Türklerin ümitlerini kırmasın. Türk dünyası olarak en güzel günlerini yaşıyoruz. Gelecek Türk'ündür, Türkiye'nindir, Türk dünyasınındır" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow