hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bozcaada bayram tatilini yüzde 100 dolulukla geçiriyor

    Bozcaada bayram tatilini yüzde 100 dolulukla geçiriyor
    expand

    Bozcaada bayram tatilini yüzde 100 dolulukla geçiriyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serkan İLİK/BOZCAADA (Çanakkale), (DHA)- ÇANAKKALE'nin Kuzey Ege'deki turizm cenneti Bozcaada'da, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde konaklama tesislerinde yüzde 100 doluluğa ulaştı. Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği (BOZTİD) Başkanı Erkan Yavuz, "Her zaman olduğu gibi 9 günlük bayram tatilinde Bozcaada'mız en çok tercih edilen destinasyonlar arasında yer aldı. Keyifli ve güzel bir tatil dönemi geçiriyoruz" dedi.

    Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilenler, özellikle İstanbul'a yakınlığı nedeniyle Bozcaada'daki konaklama tesislerini tercih etti. Resmi olarak 4 bin 500 yatak kapasitesine sahip Bozcaada, günlük kiralanan konut ve bağ evleri ile bayram döneminde günlük yaklaşık 15 bin turisti ağırlıyor. Öte yandan bayram yoğunluğu nedeniyle Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması Geyikli-Bozcaada hattında karşılıklı olarak günde 36 sefere kadar çıktı. Bozcaada'ya gelen tatilciler, adanın koylarında ve plajlarında denize girerek, adayı süsleyen güzel sokaklarda dolaşıp, adanın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfediyor.

    'BAYRAMDA YÜZDE 100 DOLULUK VAR'

    Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Erkan Yavuz, "Her zaman olduğu gibi 9 günlük bayram tatilinde Bozcaada'mız en çok tercih edilen destinasyonlar arasında yer aldı. Bayramda tüm tesislerde yüzde 100 doluluk oranı var. Keyifli ve güzel bir tatil dönemi geçiriyoruz" diye konuştu. (DHA)


     

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow