hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bozcaada'ya yaz boyunca midibüs ve otobüs geçişleri yasaklandı

    Bozcaadaya yaz boyunca midibüs ve otobüs geçişleri yasaklandı
    expand

    Bozcaada'ya yaz boyunca midibüs ve otobüs geçişleri yasaklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serkan İLİK/ BOZCAADA, (Çanakkale), (DHA)-ÇANAKKALE'nin turizm cenneti Bozcaada ilçesine, ilçe Trafik Komisyonu tarafından alınan karar doğrultusunda 19-32 kişilik midibüs, otobüs tipi araçların geçişleri yaz sezonu boyunca yasaklandı.

    İlçe Trafik Komisyonu tarafından alınan karara göre 19-32 kişilik midibüs, otobüs tipi araçların geçişleri Geyikli-Bozcaada feribot hattında yaşanacak trafik sıkışıklığını önlemek için yaz sezonu boyunca yasaklandı. Öte yandan TIR, kamyon ve iş makinası gibi araçların geçişine pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri izin verilecek.

    Konuya ilişkin İlçe Trafik Komisyonu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Geyikli-Bozcaada hattında 19-32 kişilik midibüs, otobüs tipi araçların geçişleri yaz sezonu boyunca yasaklanmıştır. TIR, kamyon ve iş makinası tipindeki araçlar ise pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri geçiş yapabileceklerdir. Bu araçların cuma, cumartesi, pazar ve özel günlerde adaya geçişlerine izin verilmemektedir. Sefer planlamanızı buna göre yapmanız önemli rica olunur." (DHA)
    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow