hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gelibolu'daki öğrencilerden, Kızıltepeli öğrencilere kırtasiye desteği

    Geliboludaki öğrencilerden, Kızıltepeli öğrencilere kırtasiye desteği
    expand

    Gelibolu'daki öğrencilerden, Kızıltepeli öğrencilere kırtasiye desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçesindeki Gazi Süleyman Paşa İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencileri, Mardin Kızıltepe ilçesindeki Akyazı İlkokulu'na kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.

    Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki Akyazı İlkokulu, sosyal medyadan kırtasiye malzemesi desteği için çağrıda bulundu. Gazi Süleyman Paşa İlkokulu 3-C sınıf öğretmeni Gülseren Aşkın, sosyal medyadaki bu yardım talebini öğrencileriyle paylaştı. Gelibolu'daki öğrenciler, Akyazı İlkokulu'ndaki öğrencilere kırtasiye malzemesi desteğinde bulunmak için kampanya başlattı.

    Öğrenciler; boya, kurşun kalem, defter, öykü kitapları, silgi, makas ve yapıştırıcıdan oluşan 6 koliyi, 1773 kilometre uzaklıktaki Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki Akyazı İlkokulu'na kargoyla gönderdi.

    Öğrencileriyle gurur duyduğunu belirten Okul Müdürü Orhan Keskin, "Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından birçok sosyal etkinliklerin yanında bu tür yardımların ve öğrencilerimizin deyimiyle desteklerin olması beni sevindiriyor. Öğretmen ve öğrencilerime gösterdikleri bu örnek davranış için teşekkür ediyorum" dedi.

    Doğan ZELOVA/GELİBOLU(Çanakkale), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow