hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çanakkale'de bayramlaşma programı düzenlendi

    Çanakkalede bayramlaşma programı düzenlendi
    expand

    Çanakkale'de bayramlaşma programı düzenlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa SUİÇMEZ/ÇANAKKALE, (DHA) - ÇANAKKALE'de protokol bayramlaşma töreninde bir araya geldi.
    Vali Orhan Tavlı'nın ev sahipliğinde Deniz Polis Evi'nde düzenlenen törene, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Levent Kerim Uça, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Emrullah Büyük, daire müdürleri, siyasi partilerin il başkanları, STK temsilcileri ile muhtarlar katıldı. Vali Tavlı, kentte bulunan mülki ve askeri erkanla sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.
    CHP İl Başkanlığı'nca belediye sosyal tesislerinde yapılan bayramlaşma törenine ise, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Serdar Soydan, Çanakkale Belediye Başkanı CHP’li Ülgür Gökhan, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. CHP il örgütü, partililer ve vatandaşlar ile bayramlaştı.
    Diğer bir kutlama da Gelibolu Belediyesi ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. Törene Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Gelibolu Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar, 2'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı, ilçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Gelibolu halkı ve protokol üyelerinin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Kaymakam Hakan Kılınçkaya, "Hayırlara vesile olacak mübarek bir ayı geride bıraktık. Bu vesile ile bayramların birlik ve beraberlik ile paylaşmanın güzelliklerini yaşadık. Nice bayramlarda sağlık ve mutlulukla beraber olmak dileğiyle iyi bayramlar dilerim" dedi.
    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow