hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çankırı'da engelli çocuklar, 'waffle' yaptı

    Çankırıda engelli çocuklar, waffle yaptı
    expand

    Çankırı'da engelli çocuklar, 'waffle' yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI'da engelli çocuklar, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle düzenlenen etkinlikte 'waffle' yaptı.
    Çankırı Belediyesi ile Çankırı Aşçılar Derneği iş birliğinde, kentteki bir alışveriş merkezinde, engelli bireylere ve sosyalleşmelerine dikkat çekmek amacıyla, 'Engelsiz Lezzetler Waffle' etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, kurum müdürleri ve engelli çocuklar ile aileleri katıldı.
    Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, bu yıl etkinliğin 3'üncüsünü düzenlediklerini belirterek, "Bu etkinliklerimizin amacı, engeli olan bireylerimize ve onların sosyalleşmelerine dikkat çekmektir. Engeli olan vatandaşlarımız, bizlere emanet. Engelli olan bireylerin yaşam koşullarını iyileştirmek, bu konuda farkındalık oluşturmak, bilgi ve becerilerine katkı sağlamak, sosyal hayat içerisinde kaynaşmalarını sağlamak, toplum içerisinde sarsılmaz bir rol ve yer biçmek, kendilerini ifade etmelerine yardımcı olmak için elimizden gelen desteği vermeye gayret ediyoruz" dedi.
    Esen'in konuşmasının ardından çocuklar, aşçılarla birlikte waffle yapmanın mutluluğunu yaşadı. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow