hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Partili Akbaşoğlu ve MHP'li Yılık, Çankırı'yı ziyaret etti

    AK Partili Akbaşoğlu ve MHPli Yılık, Çankırıyı ziyaret etti
    expand

    AK Partili Akbaşoğlu ve MHP'li Yılık, Çankırı'yı ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA)- AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ile MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, seçildikleri Çankırı'yı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istediler.
    Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in ev sahipliğinde, AK Partili Akbaşoğlu ve MHP'li Yılık Çankırı'da vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlara seslenen Akbaşoğlu, "14 Mayıs'ta Çankırı'mızda ve Türkiye'mizde yoğun bir katılımda bir demokrasi şölenini gerçekleştirdik. Çankırı'mız 2-0'lık netice ile Cumhur İttifakı'nın yanında iradesini beyan etti. Türkiye genelinde de 323 milletvekili ile bu konuda bütün milletimiz net duruşunu sergiledi, Cumhur İttifakı'nın yanına yer aldı. Pazar günü hep beraber sandık başlarına gideceğiz. Demokratik irademizi göstereceğiz. Sandıklara hep beraber sahip çıkacağız. İnanıyorum ki hem Çankırı’mızda hem de tüm Türkiye’mizde yüzde 55'lerin üzerinde oy oranı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın önde tamamlayacağı ve böyle bir zafere hep birlikte imza atacağız ki hiçbir ferdin kaybetmediği bir zaferi yaşayacağız. Bu manada hem AK Parti hem MHP olarak beraber bu irademizi ifade ediyoruz. Pazar günü yapılacak olan seçimde hem Çankırı’mıza hem 81 ilimize hem 85 milyon vatandaşımıza nice güzellikler esenlikler getirmesini diliyorum" dedi.
    MHP'li Yılık ise, "Biliyorsunuz önümüzde Cumhurbaşkanı 2'nci tur seçimleri var. 28 Mayıs'ta memleketimiz sandıklara gidecek. Kendi memleketimden ve ülkemizden Sayın Cumhurbaşkanımıza 2'nci tur seçimlerinde destek istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ni 2'nci yüzyılına taşıyacak vizyon için, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için, ülkemizin birliği ve dünyayı Türkçe okumak için, Türkiye Cumhuriyeti'nin başarısını tüm dünya önünde tekrar kanıtlamak için, tüm dünya önünde vatandaşlarımızdan hem sandıklarına giderek demokratik hakları olan oy kullanma işlemlerini gerçekleştirmelerini hem de cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini rica ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan da bu hassasiyeti göstermeleri istiyoruz" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow