hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çankırı Valiliği, kentte alınacak yılbaşı tedbirlerini açıkladı

    Çankırı Valiliği, kentte alınacak yılbaşı tedbirlerini açıkladı
    expand

    Çankırı Valiliği, kentte alınacak yılbaşı tedbirlerini açıkladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI Valiliği, kentte alınacak yılbaşı tedbirlerini, yazılı açıklama ile kamuoyuna duyurdu.
    Valilikten yapılan açıklamada, "31 Aralık 2022- 01 Ocak 2023 Yılbaşı tatili süresince; Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğünce yılbaşı öncesi vatandaşlarımızın alışverişlerinde fahiş fiyatla karşılaşmamaları adına sürekli denetimler yapılmakta olup, yılbaşında ise denetimler devam edecektir. Vatandaşlarımız; Belediye hizmetleri ile ilgili olarak tatil süresince Alo 153 hilal masa ve Alo 185 su ve kanal arıza servisinden yardım isteyebilirler. Herhangi bir yangın olayına karşı Yangın İhbar 112 ve Dış Hat 213 11 11 nolu telefonları arayabilirler" denildi.
    Yeni yıla huzur ve güven ortamı içerisinde girilmesini sağlamak amacıyla emniyet ve jandarma sorumluluk bölgelerinde gerekli her türlü güvenlik önleminin alındığı belirtilen açıklamanın devamında, "İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca asayiş ve trafik hizmetleriyle ilgili konularda 112 Acil Çağrı Merkezi ile iletişim sağlanacaktır. Sağlık hizmetleri acil servisteki görevli hekim tarafından, ambulans hizmetleri ise 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları tarafından yapılacaktır. Sağlık ile ilgili konularda vatandaşlarımız müracaatlarını Alo 184 hattından ulaşabileceklerdir. Vatandaşlarımız elektrik arızaları ile ilgili konularda 186 numaralı Çağrı Merkezi, doğalgaz ile ilgili konularda 187 Doğal Gaz Acil telefon hatlarını arayarak hizmetlerden faydalanabileceklerdir" ifadelerine yer verildi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow