hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çameli ile Azerbaycan'ın Bilesuvar ili kardeş şehir oldu

    Çameli ile Azerbaycanın Bilesuvar ili kardeş şehir oldu
    expand

    Çameli ile Azerbaycan'ın Bilesuvar ili kardeş şehir oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sezgin ÖZDEMİR / ÇAMELİ, (Denizli), (DHA)-DENİZLİ'nin Çameli ilçesi ile Azerbaycan'ın Bilesuvar ili arasında dostane ilişkilerin kurulmasına ilişkin kardeş şehir protokolü imzalandı.

    Çameli ilçe Kaymakamı Kerem Yenigün, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve belediye meclis üyesi İlhan Kandemir, temaslar ve ziyaretlerde bulunmak üzere Azerbaycan'a gitti. Burada, Bilesuvar kentine giden Çameli heyeti, çeşitli görüşmeler yaptı. Görüşmede, karşılıklı ilgi gören alanlarda iş birliği, ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ve yatırım fırsatları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan görüşmeler sonucunda Bilesuvar İcra Hakimiyeti tarafından, Çameli Belediyesi ile Bilesuvar bölgesi arasında dostane ilişkilerin kurulması amacıyla kardeş şehir olması amacıyla protokol töreni yapıldı. Protokolü Bilesuvar İcra Hakimiyeti Başkanı Faiq Gurbetov ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan imzaladı.
    Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Bilesuvar ile kardeş olmaktan onur duyduklarını belirterek, "Çameli doğası, tabiatı ve turizm alanında güzel bir ilçemiz. Bilesuvar ile her türlü iş birliğine hazırız. Attığımız imzayla kardeşliğimiz, kültürel ve sosyal projelerle taçlanacak"  dedi.
    (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow