hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emekli paşa CHP'nin ilçe başkanı oldu

    Emekli paşa CHPnin ilçe başkanı oldu
    expand

    Emekli paşa CHP'nin ilçe başkanı oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ'nin Çivril ilçesinde, emekli Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, CHP'nin ilçede yapılan seçimlerinde 191 delegeden 128'nin oyunu alarak, CHP Çivril İlçe Başkanı oldu. Karaosmanoğlu, eski başkandan bugün devralarak görevine başladı.

    CHP Çivril İlçe Başkanlığı için geçen pazar günü, Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde olağan genel kurul seçimleri yapıldı. Seçimde Aysun Yazıcı ve jandarmadan emekli Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu yarıştı. 191 delegenin oy kullandığı seçimde Aysun Yazıcı 63 oy alırken, Ünal Karaosmanoğlu 128 oy alarak CHP İlçe Başkanı oldu. Seçimin ardından Karaosmanoğlu, ilçe başkanlığı görevini, bugün eski başkan İlhami Korkmaz'dan devraldı.

    Karaosmanoğlu, özellikle gençlik kolları ve kadın kollarını daha etkin hale getirmek istediklerini belirterek, "Önümüzdeki dönemlere partiye katılım ve toplu rozet takım törenleri yapacağız. 1300 olan üye sayımızı 2 bin 500, 3 binlere çıkarmayı vaat ediyoruz. Hedefimiz bir dahaki seçimde Çivril Belediye Başkanlığı'nı kazanmak. Bunun için gayret sarf edeceğiz. Bunun için yol haritamız var. Bunun için öngörümüz var. Bunun için hayallerimiz var. Bunun için çalışma ekibimiz var. Geçmişi bir kenara bırakıp el ele omuz omuza saygı ve nezaketi gerektiren yöneten yaklaşımı hep birlikte yaparsak başarılı olabiliriz" dedi.

    Tunay YAZICI / ÇİVRİL (Denizli), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow