hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    7 iş yerini soyan şüpheliden 6'sı tutuklandı

    7 iş yerini soyan şüpheliden 6sı tutuklandı
    expand

    7 iş yerini soyan şüpheliden 6'sı tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'nin Honaz ilçesinde 7 ayrı iş yerinden toplam 350 bin lira değerinde hırsızlık yaptıkları tespit edilen 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı.
    İlçe Jandarma Komutanlığı ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), farklı tarihlerde iş yerlerinde yaşanan hırsızlık olaylarını aydınlatmak için harekete geçti. İş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, 8 şüpheliyi tespit etti. Şüphelilerin iş yerlerine camları kırıp, girdikleri ve değerli eşyaları çaldıkları belirlendi. Ekipler önceki gün, 7 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen N.D. (22), Z.D. (20), C.D. (17), M.D. (16), P.B. (16), P.C. (15), Y.C. (17) ve M.A.A.’yı (15) Kocabaş Mahallesi'nde düzenlenen operasyonla yakaladı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çalınan eşyaların bir kısmı ele geçirildi. Evlerin yakınındaki arazide de arama yapan ekipler, otların arasına gizlenmiş televizyon ve dizüstü bilgisayarlar buldu.
    'JASAT'TAN KAÇ' NOTU ÇIKTI
    Bir hırsızlık şüphelisinin üzerinden ise 'JASAT'tan kaç. Mavi pikap, beyaz dastır, beyaz kılio' yazılı not çıktı. Şüphelinin bu notu diğerlerini uyarmak için yazdığı öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden Y.C., P.C., C.D., M.D., P.B. ve M.A.A. tutuklandı, diğer 2 şüpheli serbest bırakıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow