hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar yeni yüzüne kavuştu

    Bağlar yeni yüzüne kavuştu
    expand

    Bağlar yeni yüzüne kavuştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR, (DHA)-Diyarbakır'ın Bağlar İlçesinde belediyenin Karacadağ bazalt taşından elde edilen asfalt ile cadde ve sokakların yenilenmesi çalışması sürüyor. 
    Eski Bağlar bölgesinde son 28 ayda yapılan asfalt döşeme çalışmaları yüzde 90'a ulaştı.
    Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşların konforlu ulaşım imkanına kavuşmasını sağlamak için tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

    Bağlar Belediyesi, bir yandan uzun yılların ihmali olan ilçenin alt yapısını yenileyerek yeni yollar kazandırıyor, diğer yandan kullanılamaz hale gelen cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması gerçekleştirerek ulaşım için elverişli hale getiriyor. Son 28 ayda eski Bağlar bölgesinde yapılan asfaltlama oranı yüzde 90'a ulaştı. Çalışmalar, pandemi ve sıcak hava şartlarına rağmen aralıksız olarak devam ediyor. Cezaevi alt köşesinde bulunan Barış Caddesi'nde  bir buçuk kilometreye ulaşan alanda asfaltlama çalışması başlatıldı. 

    "Hizmet İçin Daha Çok Yolumuz Var"

    20 yıla yakın zamandan bu yana ilk kez yenilenen caddeki çalışmaları yerinde inceleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldı ve çevrede bulunan vatandaşlarla görüşerek sorun ve talepleri dinledi.
    Bütün imkanları kullanarak vatandaşların hak ettiği hizmetleri alabilmesi için gayret ortaya koyduklarını anlatan Başkan Beyoğlu,"Milletimiz huzurlu ve mutlu olursa biz mutlu oluruz. Ulaşımda yaşam kalitesini artırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Daha gidecek çok yolumuz var " dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow