hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Beyoğlu, gençlere hitap etti

    Başkan Beyoğlu, gençlere hitap etti
    expand

    Başkan Beyoğlu, gençlere hitap etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elif FİLİZ/DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, katıldığı 'Gençlik ve Yerel Yönetimler' konulu programda gençlere hitap etti.
    Milli Birlik Cemiyeti Diyarbakır İl Temsilciliği'nce 'Gençlik ve Yerel Yönetimler' konulu söyleyişi programı, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun katılımıyla düzenlendi. Gençlerle söyleşide bir araya gelen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır'ın ve Türkiye'nin geleceğinin şuurlu ve eğitimli nesillerden geçtiğine dikkat çekerek, bunun için kendileri başta olmak üzere herkese sorumluluk düştüğünü söyledi. Türkiye ve İslam düşmanlarının tek vücut halinde saldırdığını da anlatan Beyoğlu, "Buna karşı direnen bir liderimiz ve cumhurbaşkanımız var. Hepimiz bu mücadelede kendisinin arkasında dimdik durmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Müslüman şuurlu olmakla mesuldür" dedi. 

    Gençlerden aktif olarak siyasete girmelerini isteyen Beyoğlu, "Mevcut şartlarda Türkiye'de siyaset yapılacak tek adres AK Parti'dir. AK Parti, partiden ziyade bir dava hareketidir.Partiler de insanlar gibi doğar, büyür ve ölür. Nice partilerin sonu böyle oldu. Ama temelinde İslam ve insan varsa bu hareket bitmez. AK Parti'de bu var. Eksiklerimizi kendi içimizde konuşalım ama dışarıya karşı dikkatli olalım. Basın yoluyla, sosyal medyada birbirimizi yıpratmayalım. Birliğimizi güçlendirelim" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow