hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Beyoğlu'ndan '1 Mayıs' mesajı

    Başkan Beyoğlundan 1 Mayıs mesajı
    expand

    Başkan Beyoğlu'ndan '1 Mayıs' mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR, (DHA)- BAĞLAR Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, işçi ve emekçilerin ortaya koydukları alın teri ve emek ile ülkenin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynadığını söyledi.
    1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla açıklama yapan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, dünyada işçi ve emekçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın, hakkaniyetli ve adil şartlarda bir çalışma ortamına vesile olmasını temenni ettiklerini dile getirdi. İşçi ve emekçilerin ortaya koydukları alın teri ve emek ile ülkenin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynadığını söyleyen Beyoğlu,göreve geldikleri tarihten bu yana belediye bünyesinde hizmet veren emekçilerin ve işçilerin her türlü temel ve sosyal haklarını gözeten bir yönetim anlayışı ortaya koyarak adil ve hakkaniyetli bir yöntemi benimsediklerini kaydetti.
    1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü’nün ilk kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarında resmi bayram olarak kabul edildiğini belirten Beyoğlu, "AK Parti iktidarı işçi ve emekçilerimizin sorunlarına  samimiyetle çözüm üretmeye çalışarak bu konuda reform niteliğinde düzenlemeler yaptı. Sosyal güvenlikten temel haklara ,özlük haklarından mali haklara kadar bir çok alanda işçi ve emekçi kardeşlerimizin hak ve hukuku güvence altına alınmıştır. 'İşçiye, alın teri kurumadan ücretini ödeyiniz' diye buyuran peygamberin ümmetiyiz. Bizler de belediye yönetimini devraldıktan sonra belediyemizin bünyesinde çalışan tüm emekçi ve işçi kardeşlerimizin her türlü sosyal  ve temel haklarını gözeten adil ve hakkaniyetli bir yönetim anlayışı ortaya koyduk. Bundan sonra da her bakımdan emekçi ve işçi kardeşlerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Bu vesile ile başta belediyemizdeki emekçi ve işçi kardeşlerimiz olmak üzere hayatını alın teri ve emeği ile kazanan tüm emekçi ve işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum" diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow