hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Beyoğlu'ndan kadınlara karanfil

    Başkan Beyoğlundan kadınlara karanfil
    expand

    Başkan Beyoğlu'ndan kadınlara karanfil

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Selim KAYA/ DİYARBAKIR, (DHA) - DİYARBAKIR'DA merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte cadde ve sokaklarda dolaşarak kadınlara katranfiller dağıttı.
    Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte 8 Mart Kadınlar Günü öncesinde alışılmışın dışında bir etkinliğe imza attı. Beyoğlu çifti, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle kentin cadde ve sokaklarında kadınlara karanfil hediye etti. Kadınların sıcak bir ilgi ile karşıladığı  Beyoğlu, "Yaşamın asıl çilesini çeken kadınlardır. Kendilerine verdiğimiz değeri ortaya koymak adına  ziyaret ettik. Hepsi çok mutlu oldu” dedi. Cadde ve sokakların yanı sıra çat- kapı ziyaret ettiği evlerde kadınların kadınların gününü kutlayan Başkan Beyoğlu,  beraberinde getirdiği kadınların temel ihtiyaçlarından oluşan hediyeleri takdim etti. Ziyaret ettiği sokak ve mahallelerde gün boyunca kadınlara karanfil dağıtarak sohbet eden Beyoğlu, yaşlı kadınlarla yakından ilgilendi.
    Kadına verdikleri değeri ortaya koymak için farklı bir etkinliği hayata geçirdiklerini belirten  Beyoğlu, ziyaret ettikleri kadınların bundan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Beyoğlu, şöyle dedi:
    "Yaşamın asıl çilesini çeken kadınlarımızdır. Annelerimizdir, ablalarımızdır, kardeşlerimizdir, eşlerimizdir. Kendilerine verdiğimiz değeri ortaya koymak adına evlerinde ziyaret ettik. Hepsi çok mutlu oldu. Kadına çok büyük değer veren ve bu konuda dünyaya öncü olan bir medeniyetten geliyoruz. Batının  kadınları  akıl almaz olumsuz muamelelere  maruz bıraktığı ı dönemlerde bu topraklarda medeniyetimizin temel taşı olan kadılar öncü olmuştur. Medeniyetimizin bu potansiyeli, bugün de dünya için önemli bir örnek teşkil etmektedir."
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow