hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çermik'te 80 yayınevinin katımıyla kitap fuarı açıldı

    Çermikte 80 yayınevinin katımıyla kitap fuarı açıldı
    expand

    Çermik'te 80 yayınevinin katımıyla kitap fuarı açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Levent BOZTEPE/ ÇERMİK(Diyarbakır),(DHA)- DİYARBAKIR'ın Çermik ilçesinde 80 yayınevinin katımıyla 5 gün sürecek kitap fuarı düzenlenen törenle açıldı.
    Çermik Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 80 yayınevi, 30 yazarın katılımıyla 5 sün sürecek kitap fuarı açıldı. Fuarın açılışına Çermik Kaymakamı Nazlı Demir, Sur Kaymakamı ve Sur Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, Ergani Kaymakamı Hüseyin Sayın, Çüngüş Kaymakamı Mehmet Durgut, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.
    Fuarın açılış programında konuşan Kaymakam Nazlı Demir, fuar süresince yazarların söyleyişleri, konferanslar gibi birçok etkinliğin düzenleneceğini söyledi. Fuara yayınevlerinin yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Kaymakam Demir, "En büyük yatırım insana olan yatırımdır ve bunun da en önemli yolu eğitime olan yatırımdır. Geçen yıl çıktığımız bu yolda bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Çermik Kitap Fuarı'nda temel hedefimiz gençlerin böylesi etkinliklerle buluşturmaktır. Bu yıl fuarımızı 5 güne yaydık. Yapılan program dahilinde katılımcı yazarlarımızın tümü Çermik'in kırsal mahalleleri de dahil tüm öğrencileriyle, öğretmenleriyle, halkımızla belirli seminer ve konferanslarla buluşacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow