hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diyarbakır'da bağımlılıkla mücadele için kamu spotu

    Diyarbakırda bağımlılıkla mücadele için kamu spotu
    expand

    Diyarbakır'da bağımlılıkla mücadele için kamu spotu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği, dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlarında yer alan Diyarbakırlı milli sporcuların katılımı ile 'Avrupa Birliği Sivil Düşün' programı çerçevesinde bağımlılıklarla mücadelede sporun önemine dikkat çekmek üzere kamu spotu hazırladı. Kamu spotunda Bağlar Belediyesi’nin milli sporcusu Sena Kızılaslan da yer aldı.
    Diyarbakır Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği, bağımlılıklarla mücadelede sporun önemine dikkat çekmek için kamu spotu hazırladı. 'Madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklardan uzak durun' projesi kapsamında çekilen kamu spotunda Bağlar Belediyesi’nin milli karatecisi Sena Kızılaslan da yer aldı. Kısa metrajlı kamu spotu filminde dünya ve Avrupa şampiyonalarında milli takımlarda görev yapan milli sporcular anlamlı mesajlar verdi.
    'POTANSİYELİNİN FARKINA VAR, ÇÜNKÜ SEN DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRSİN'
    Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun geçen yıl belediye bünyesinde faaliyet göstermesini sağlayarak destek olduğu Sena Kızılaslan, çekilen kamu spotunda, 'Potansiyelinin farkına var, çünkü sen daha iyisini yapabilirsin. Efor sarfet, koş, terle, mücadele et, çünkü gerçek başarılar gerçek hayatta kazanılır' sözleriyle gençleri madde bağımlılığına karşı uyardı. Kızılaslan, toplumun tüm kesimlerini bu mücadelede duyarlı olmaya da çağırdı.
    'MİLLİ SPORCULARIMIZIN DESTEKLERİ ÇOK ANLAMLI'
    Diyarbakır Yeşil Yıldız Derneği  Başkanı Yahya Öger de, Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı  çerçevesinde bağımlılıklarla mücadelede sporun önemini belirtmek üzere kamu spotu çekilerini dile getirdi. Öğer: "Türkiye milli takımlarını temsil eden Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonlarında yer alan  değişik branşlardaki milli sporcuların mesajları ve katılımı ile kamu spotunu gerçekleştirdik . Sporcularımızdan alığımız destek ve anlamlı mesajlar projemize anlam katacaktır. Eylül ayının ortalarında ulusal ve yerel basına yayınlanacak olan kamu spotlarının asıl amacı gençleri spora yönlendirmek. Sportif aktivitelerinin yaygınlaşması, çocukları ve gençleri bağımlılıktan uzak tutmak olacaktır" dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow